Shida & Kherold's FotoPage

By: Rashidah Arsat

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]
Thursday, 16-Oct-2008 22:03 Email | Share | | Bookmark
Kehilangan..

Salam,

pagi selasa lepas, sampai kat uni terus check email. & dapat berita
yang one of my friend meninggal dunia petang Isnin tu. Terperanjat sangat...
Arwah Monaliza Hamzah meninggal sbb kanser serviks stage 4.
Kenal arwah masa kitaorg sama2 buat first year matriks. Walaupun kelas lain &
dorm lain, tapi student perempuan takde laa ramai, so kitaorg kenal laa semua.
Then masuk first year kat tronoh. Me, Che'Pah, Yatt & arwah Mona jadi rapat sbb
time tu tak ramai budak matrik perempuan dari STAR. Kalau nak outing je mesti
gi sama2, sampai masuk second semester, arwah Mona quit USM. So lepas tu
memang dah lost contact. Ni tau2 dapat berita dia dah takde. Sedihnya....

kebanyakan kawan2 x-USM STAR Matriks batch 95/96 dapat tahu tentang pemergian
arwah Mona dari page fendiosman.

Al-fatihah utk arwah Monaliza Hamzah.



Wednesday, 1-Oct-2008 10:47 Email | Share | | Bookmark
Selamat Hari Raya

 
 
 
View all 6 photos...

Salam & Selamat Hari Raya
ni sikit gambar raya thn ni, plus gambar raya family kat Malaysia.
Selamat Hari Raya dan maaf zahir batin










Friday, 15-Aug-2008 02:54 Email | Share | | Bookmark
Masa kat Sydney....

 
 
 
View all 12 photos...







Wednesday, 25-Jun-2008 03:27 Email | Share | | Bookmark
Rubik's Cube

last few month, me, my husband & aqib, addict kat rubik. sanggup beli rubik cube semata-mata nak belajar utk solve kan rubik tu. then after berpuluh2 kali buat (kira dah terror laa nk selesaikan rubik ni)....sticker rubik tu tercabut, so kitaorg pun carik idea utk ganti sticker tu. credit to my husband sbb bertungkus-lumus buat benda ni...tp menarik gila....my hubby dah berjaya solve kan rubik lepas kitaorg paste muka kitaorg as a sticker, me...belum lagi....tangguh dulu...byk keje sekolah nak kena buat & submit by this month.




p/s: sorry, gambar kat sydney tak sempat2 nk upload. byk sgt keje sekolah nih


Tuesday, 10-Jun-2008 10:45 Email | Share | | Bookmark
Australian War Memorial, Canberra

 
 
 
View all 12 photos...

ni on the way nak pegi Australian War Memorial. Ingat nak bwk Aqib pi Cockington Garden, tp Canberra hujan the whole day, nak tak nak, kena laa mem'patriotik' kan diri...


perang dunia ke2


uish....nama sapa tuh???


sejarah kejatuhan tanah melayu




gambar ni inspired by Ema. nak dapatkan gambar ni punya pasal, hujan pun kena redah gak...


ni terasa semangat patriotik plak....







[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  14  15  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net